JEAN-LUC PIGNEUR
1977 Dit was de tijd dat Jean-Luc Pigneur zijn opleiding genoot aan de Provinciale Hotelschool van Namen,die hij verliet met de prijs van de keuken, de zaal en œnologie op zak.
Hierna komt dan de tijd van de stages bij de grote meesters van de gastronomie : l'Ecailler du Palais Royal, la Villa Lorraine.
1981 Opgewonden en fier om deel uit te maken van de start van het Apicius-avontuur onder leiding van de voorloper Willy Slawinsky.
Verantwoordelijke posities als chef-kok in de Prince de Liège in Gembloux, de Cravache d'Or en Saint Guidon.
1992 Tijd om een droom te laten uitkomen. Opening van onze traiteurzaak in Brussel.
En dan komt de erkenning - master chef van Belgie en disciple d'Escoffier, de reizen, gastronomische weken overal ter wereld, meewerking aan verschillende projecten...
Zie CV
Niet op zijn lauweren rusten.
Geven, leren, delen…altijd !