ONS VERHAALOns verhaal begon exact 20 jaar geleden !


1992 Wij openen onze traiteurzaak in Brussel.
Al heel snel staan we in de kookpotten te roeren ten huize van talrijke personaliteiten, ambassadeurs van de smaak en gepassioneerd door de gastronomie, altijd met grote zin voor kwaliteit zowel in het koken zelf als in de gebruikte produkten.

1999 Wij verhuizen om meer ruimte te creëren voor het atelier. Naast onze activiteit als traiteur-aan-huis starten wij nu ook met een eigen kookatelier. In dit atelier maken wij allerhande bereidingen voor zowel vermaarde traiteurwinkels als eerste-klasse passagiers van luchtvaartmaatschappijen.

2009 Een declic, een goesting, de wil om dichter bij de productleveranciers te staan, om zo dicht mogelijk bij de natuur te komen, eenvoudigweg voor onszelf. We installeren het Atelier Vieusart temidden van de velden in Waver.
En het is een echt avontuur geworden ! Het zoeken van de streekproducenten en het werken met hun producten, het creëren van een gezellige sfeer, gasten ontvangen zoals thuis, kortom, heel veel plezier vinden in het koken, ontvangen, U ontvangen, simpelweg een ambachtsman blijven...

Anne en Jean-Luc Pigneur
Ons verhaal